Descriere:
Biostimulator cu o formula unica ce contine aminoacizi de natura vegetala, extrasi prin procesul de hidroliza anzimatica, plus azot organic.
Caracteristici:
KAISHI este un biostimulator conditionat sub forma de lichid de culoare galben maroniu, avand miros specific, o densitate de 1,06-1,10 kg/L, cu un pH cuprins intre 4,0 – 5,0 (masurat la o temperatura de 20gr Celsius)
Mod de utilizare:
KAISHI are cele mai bune rezultate atunci cand este utilizat conform omologarilor in vigoare si dozelor recomandate, astfel:
•Grau de toamna: se recomada doua tratamente pe o perioada de vegetatie. Primul tratament (T1)in toamna (BBCH 21-25), iar al doilea tratament aplicat in primavara, la frunza stindard (BBCH 39-49) sau in orice fenofaza atunci cand plantele sufera de stres – 0,2l/100l apa
•Rapita: se recomada doua tratamente pe o perioada de vegetatie. Primul tratament (T1)in toamna (BBCH 15-20), iar al doilea tratament aplicat in primavara, in perioada de alungire a tulpinii, pana la formarea inflorescentei (BBCH 35-45) sau in orice fenofaza atunci cand plantele sufera de stres – 0,2l/100l apa
Ambalaje disponibile: